Ingen reservationsgebyrer!
Language/Sprog:
 
Valuta:
Eaton, Hong Kong
****
Print denne sidePrint denne side   PrintE-mail
Send this page to:

380 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong(Hongkong), Yau Ma Tei, Hong Kong
Language/Sprog:
Eaton, Hong Kong impression Kort beskrivelse
Eaton, Hong Kong ligger blot 5 minutters gang fra MTR-stationen og tilbyder gratis WiFi overalt på ejendommen samt gratis brug af 3G-smartphones. Der tilbydes gratis Tai Chi-klasser og ture til de lokale markeder. Receptionen er døgnåben.
Samtlige værelser er moderne indrettede med mørke klassiske træmøbler og har udsigt over bydelen Kowloon. Der er desuden kabel-tv samt faciliteter til at lave te og kaffe. Nogle af værelserne har også fladskærms-tv samt iPod-dockingstation.
Den populære gade Temple Street ligger blot 200 m fra Eaton, Hong Kong, Hong Kongs internationale lufthavn ligger 45 minutters kørsel fra hotellet.
Den opvarmede swimmingpool på tagterrassen er et perfekt sted at slappe af og nyde en kølig drink, og det døgnåbne Exert Fitnesscenter har omfattende træningsudstyr. Der findes desuden en souvenirbutik. Herudover er der ismaskine på hver etage.
Hotellet har også 6 spisesteder. Den kantonesiske Michelin-restaurant Yat Tung Heen har åbent køkken, der serverer kinesiske delikatesser og Dim Sum. Man kan også nyde japanske retter på Yagura eller slappe af med en kølig drink i T Bar. Andre spisemuligheder omfatter buffet samt grill, og man kan også spise i caféen samt hotelloungen.

Vigtig information
Af sikkerhedsmæssige årsager, bedes man ved indtjekning samt betaling på hotellet fremvise det samme kreditkort, som blev anvendt ved reservationen. Bemærk venligst, at betaling via tredjepart ikke accepteres.
Bemærk venligst, at hotellet kan kontakte kortindehaveren med henblik på bekræftelse.
Bemærk venligst, at der opkræves et tillægsgebyr svarende til prisen for 1 ekstra overnatning ved tidlig afrejse.
Ved reservation af flere end 6 værelser kan der gælde andre regler. Gæsterne bedes fremvise gyldigt billed-id og kreditkort ved indtjekning. Bemærk venligst, at hvorvidt særlige forespørgsler kan imødekommes, afhænger af tilgængelighed på ankomsttidspunktet, samt at der kan pålægges et gebyr.

Hotel Facilities:

Generelt
 • Check-in: 15:00 - 00:00
 • Check-out: 06:00 - 12:00
 • Class: 4 stjern
 • Type: Hotel
 • Værelser: 465
 • Hotel Chain: Langham Hotels International
 • Ingen reservationsgebyrer
 • Credit Cards: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, JCB
 • Wi-fi tilgængeligt på alle områder
 • Shopping
Service
Receptionsservice
 • Lufthavnstransport
 • Transport (ekstra gebyr)
 • Lufthavnstransport (ekstra gebyr)
 • Transport fra lufthavnen
 • Transport til lufthavnen
 • Transportservice
 • Døgnåben reception
 • Aviser
 • Hurtig ind-/udtjekning
 • Værdiboks
 • Valutaveksling
 • Sightseeingskranke
 • Bagageopbevaring
 • Concierge
 • Privat ind-/udtjekning
 • Souvenir-/gavebutik
 • Kiosk/butik

Fotografier

Eaton, Hong Kong photo 1
Eaton, Hong Kong photo 2
Eaton, Hong Kong photo 3
Eaton, Hong Kong photo 4
Eaton, Hong Kong photo 5
Eaton, Hong Kong photo 6
Eaton, Hong Kong photo 7
Eaton, Hong Kong photo 8
Eaton, Hong Kong photo 9
Eaton, Hong Kong photo 10
Eaton, Hong Kong photo 11
Eaton, Hong Kong photo 12
Eaton, Hong Kong photo 13
Eaton, Hong Kong photo 14
Eaton, Hong Kong photo 15
Eaton, Hong Kong photo 16
Eaton, Hong Kong photo 17
Eaton, Hong Kong photo 18
Eaton, Hong Kong photo 19
Eaton, Hong Kong photo 20
Eaton, Hong Kong photo 21
Eaton, Hong Kong photo 22
Eaton, Hong Kong photo 23
Eaton, Hong Kong photo 24
Eaton, Hong Kong photo 25
Eaton, Hong Kong photo 26
Eaton, Hong Kong photo 27
Eaton, Hong Kong photo 28
Eaton, Hong Kong photo 29
Eaton, Hong Kong photo 30
Eaton, Hong Kong photo 31
Eaton, Hong Kong photo 32
Eaton, Hong Kong photo 33
Eaton, Hong Kong photo 34
Eaton, Hong Kong photo 35
Eaton, Hong Kong photo 36
Eaton, Hong Kong photo 37
Eaton, Hong Kong photo 38
Eaton, Hong Kong photo 39
Eaton, Hong Kong photo 40

Værelser

Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge (Dobbelt- / 2-personersværelse)
Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge Deluxe-værelse med 1 queenzize-seng eller 2 enkeltsenge  
Dette stilfulde værelse er indrettet i moderne, orientalsk stil og har iPhone-dockingstation, fladskærms-tv samt minibar. Værelset har desuden eget badeværelse med enten badekar eller brusebad. Der er gratis WiFi til et ubegrænset antal enheder samt gratis brug af en smartphone med gratis og ubegrænsede lokale opkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Vær venligst opmærksom på, at der ikke er plads til ekstra senge eller barnesenge på denne værelsestype. Bemærk desuden, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Sammenhængende værelser, Satellitkanaler, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 17 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed   eller  1x Double bed(s) bed

Pris: HKD 595.00 ... HKD 1300.00; select dates below to get current rates.

Executive-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge (Dobbeltværelse)
Executive-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Executive-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Executive-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Executive-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge  
Dette Executive-værelse er væsentligt større end Deluxe-værelset og har halvmåneformede gulv til loft-vinduer med fantastisk udsigt over Kowloon. Værelset er moderne, komfortabelt og funktionelt indrettet og er ideelt til længere ophold, da det er ekstra rummeligt. Der er gratis WiFi til et ubegrænset antal enheder samt gratis brug af en smartphone med gratis og ubegrænsede lokale opkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Bemærk desuden, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 26 m²
Senge: 1x Double bed(s) bed   eller  2x Single bed(s) bed

Pris: HKD 784.00 ... HKD 1600.00; select dates below to get current rates.

Club-værelse (Dobbelt- / 2-personersværelse)
Club-værelse Club-værelse Club-værelse Club-værelse Club-værelse  
Dette Club-værelse er komfortabelt indrettet og har større arbejdsområde og ekstra sofa. Der er gratis WiFi og gratis brug af en smartphone med gratis og ubegrænsede lokalopkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Ud over mange af de andre fordele, der er inkluderet i Club-værelset, får gæsterne desuden eksklusiv adgang til executive-loungen E Club og gratis morgenbuffet i Metro Buffet & Grill. Der er ikke mulighed for ekstra senge på denne værelsestype. Bemærk desuden, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badekåbe, Badeværelse, Blu-ray-afspiller, Byudsigt, Dvd-afspiller, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Fri adgang til Executive Lounge, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Sofa, Strygejern, Strygejern og -bræt, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 28 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed   eller  1x Large bed(s) (King size) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.

Suite - Adgang til Club Lounge (Suite)
Suite - Adgang til Club Lounge Suite - Adgang til Club Lounge Suite - Adgang til Club Lounge  
Denne suite har opholdsstue samt soveværelse og minder lidt om en lejlighed. Club-suiten har desuden større arbejdsplads og ekstra sofa. Der er gratis WiFi og gratis brug af smartphone med gratis og ubegrænsede lokalopkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Ud over de mange andre fordele, der er inkluderet i Club-suiten, får gæsterne desuden eksklusiv adgang til executive-loungen E Club og 2 gratis morgenbuffeter i Metro Buffet & Grill. Vær opmærksom på, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badekåbe, Badeværelse, Byudsigt, Dvd-afspiller, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Fri adgang til Executive Lounge, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Sammenhængende værelser, Satellitkanaler, Skrivebord, Sofa, Strygejern, Strygejern og -bræt, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 30 m²

Pris: ???; select dates below to get current rates.

Familieværelse (Familieværelse)
Familieværelse Familieværelse Familieværelse Familieværelse Familieværelse Familieværelse Familieværelse Familieværelse  
Dette familieværelse består af 2 helt separate soveværelser, et forældreværelse og et tilstødende børneværelse, samt fælles badeværelse. Der er plads til op til 5 personer. Forældre-værelset har de samme faciliteter som Executive-værelset, mens børneværelset har sovesofa og køjesenge til 2 personer. Disse 3 senge kan pakkes væk om dagen, så gæsterne har mere plads. Begge værelser er indrettede med designerdetaljer samt højteknologisk udstyr og har gratis WiFi. Gæsterne kan benytte en smartphone med gratis ubegrænsede lokalopkald, 3G-forbindelse samt IDD-opkald til udvalgte lande. Vær opmærksom på, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Blu-ray-afspiller, Byudsigt, Dvd-afspiller, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Strygejern og -bræt, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 4
Størrelsen af ​​rummet: 28 m²
Senge: 2x Bunk bed(s) bed + 1x Sofa bed(s) bed + 1x Large bed(s) (King size) bed

Pris: HKD 1440.00 ... HKD 2300.00; select dates below to get current rates.

(Dobbelt- / 2-personersværelse)
 
Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 28 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed   eller  1x Double bed(s) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.

3-personersværelse (3-personersværelse)
3-personersværelse 3-personersværelse 3-personersværelse 3-personersværelse  
Denne værelsestype kan enten indrettes med 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng eller 3 separate enkeltsenge. Dette 3-personersværelse er ideelt til en gruppe eller en familie på 3 personer. Værelset er indrettet med designermøbler og højteknologisk udstyr. Der tilbydes gratis WiFi og gratis brug af en smartphone med gratis og ubegrænsede lokalopkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Vær venligst opmærksom på, at der ikke er plads til ekstra senge eller barnesenge på denne værelsestype. Bemærk desuden, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 3
Størrelsen af ​​rummet: 28 m²
Senge: 3x Single bed(s) bed   eller  1x Single bed(s) bed + 1x Double bed(s) bed

Pris: HKD 1250.00 ... HKD 1616.67; select dates below to get current rates.

Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse (Dobbelt- / 2-personersværelse)
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse  
Dette stilfulde værelse er indrettet i moderne, orientalsk stil og har iPhone-dockingstation, fladskærms-tv samt minibar. Der er desuden eget badeværelse med enten badekar eller brusebad. Der er gratis WiFi til et ubegrænset antal enheder samt gratis brug af en smartphone med gratis og ubegrænsede lokale opkald, 3G-forbindelse og IDD-opkald til udvalgte lande. Bemærk venligst, at der ikke er plads til en ekstra seng eller barneseng.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Sammenhængende værelser, Satellitkanaler, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 17 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed   eller  1x Double bed(s) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.

(Suite)
 
Værelses faciliteter: Aircondition, Badekåbe, Badeværelse, Byudsigt, Dvd-afspiller, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Fri adgang til Executive Lounge, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Sammenhængende værelser, Satellitkanaler, Skrivebord, Sofa, Strygejern, Strygejern og -bræt, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 30 m²

Pris: ???; select dates below to get current rates.

Sammenhængende familieværelse (4-personersværelse)
Sammenhængende familieværelse Sammenhængende familieværelse Sammenhængende familieværelse Sammenhængende familieværelse Sammenhængende familieværelse  
Dette sammenhængende familieværelse består af 2 Deluxe-værelser, med enten 2 kingsize-senge eller 4 enkeltsenge, og er velegnet til en familie på 4 personer. Dette sammenhængende værelse er mindst 32 m² stort og er større end familieværelset. Der er 2 separate badeværelser. Begge værelser er indrettede med designerdetaljer samt højteknologisk udstyr og har gratis WiFi. Gæsterne kan benytte en smartphone med gratis ubegrænsede lokalopkald, 3G-forbindelse samt IDD-opkald til udvalgte lande. Bemærk desuden, at dette er et ikkeryger-værelse.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 4
Størrelsen af ​​rummet: 34 m²
Senge: 2x Double bed(s) bed   eller  4x Single bed(s) bed

Pris: HKD 1500.00 ... HKD 2000.00; select dates below to get current rates.

Studiolejlighed (Studio-lejlighed)
Studiolejlighed Studiolejlighed Studiolejlighed Studiolejlighed  
Dette dobbeltværelse har aircondition.

Værelses faciliteter: Aircondition, Badeværelse, Byudsigt, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Skrivebord, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 17 m²
Senge: 1x Double bed(s) bed

Pris: HKD 638.00 ... HKD 1350.00; select dates below to get current rates.

Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge (Dobbelt- / 2-personersværelse)
Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge Premier-værelse med queensize-seng eller 2 enkeltsenge  
Værelses faciliteter: Aircondition, Badekåbe, Badeværelse, Blu-ray-afspiller, Byudsigt, Dvd-afspiller, Elkedel, Fjernsyn, Fladskærms-tv, Garderobe/skab, Gratis toiletartikler, Håndklæder, Hårtørrer, Kabelkanaler, Radio, Satellitkanaler, Skrivebord, Sofa, Telefon, Toilet, Toiletpapir , Væg til væg-gulvtæppe, Vækkeur, Vækning, Værdiskab, iPod-dockingstation
Max antal personer: 2
Størrelsen af ​​rummet: 28 m²
Senge: 2x Single bed(s) bed   eller  1x Large bed(s) (King size) bed

Pris: ???; select dates below to get current rates.





A
Eaton, Hong Kong
4* Hotel

Hoteller i nærheden:

B
Nathan Hotel @ 0,0 km
4* Hotel
C
Noble Park Hotel @ 0,1 km
3* Hotel
D
Orchid Inn @ 0,1 km
1* Pensionat
E
Asia Travel House @ 0,1 km
1* Pensionat
F
Micro Hotel @ 0,1 km
1* Pensionat
G
Fuk Hua Travel House @ 0,1 km
1* Pensionat
H
Wing Sing Hong Guesthouse @ 0,1 km
1* Pensionat
I
Hong Kong City Break Inn @ 0,1 km
1* Pensionat
J
Jin Xiang Hotel @ 0,1 km
1* Pensionat
K
Kam Do Guest house @ 0,1 km
1* Pensionat

Gæster, der har set på dette hotel, har også ofte været interesserede i disse hoteller:




Loading